Levering   


De Musketiers geeft u verschillende mogelijkheden om wijnen en alcoholische dranken te bestellen via onze website. Kies zelf de voor u meest comfortabele leveringsmethode om met het grootste gemak te winkelen in ons online aanbod.

Laat uw bestelling thuis of op kantoor leveren


Doorzoek onze catalogus en plaats met het grootste gemak uw bestelling. Nadat wij uw betaling goed hebben kunnen registreren, zullen wij meteen beginnen aan de verwerking van uw order. Wij handhaven een leveringstermijn van 2-4 werkdagen na plaatsing en registratie van uw order. U zal een bevestigingsmail ontvangen van uw bestelling. Wij zullen daarna contact met u opnemen telefonisch of via mail om het gewenste uur en plaats af te spreken. Doorgaans leveren wij op het door u gekozen adres tussen 09u00 en 19u00 alle dagen behalve zondag.  

  Haal uw bestelling op in ons verkooppunt


U kan gebruik maken van onze afhaaldienst : u selecteert online het product naar keuze en kan dit – na succesvolle online betaling – tijdens de openingsuren van de winkel tussen 09u00-12u30 en tussen 14u00-19u00 ophalen. Onze klantendienst brengt u op de hoogte wanneer uw bestelling beschikbaar is. Vergeet niet uw betalingsbewijs en orderbevestiging (deze worden gemaild) mee te brengen. Onze medewerker in het winkelpunt zal tevens uw identiteitskaart vragen om uw afhaling te valideren. U tekent ter plaatse voor ontvangst, uw factuur zal direct meegeven worden. Indien u een BTW- plichtige bent gelieve spontaan uw BTW nummer in te vullen.